ÎN ATENȚIA RADIODIFUZORILOR CARE VOR REFLECTA ALEGERILE LOCALE NOI!

Vin ,Aprilie 13, 2018 - 10:19

În vederea asigurării unui dialog constructiv şi a unei comunicări directe cu radiodifuzorii, Consiliul Coordonator al Audiovizualului organizează, cu suportul parţial al Proiectului Comun al Uniunii Europene şi Consiliului Europei „Promovarea libertății și pluralismului mass-mediei în Republica Moldova”, seminarul cu genericul „Reflectarea campaniei electorale la alegerile locale noi ale primarilor în unele localități din data de 20 mai 2018 de către instituțiile audiovizualului din Republica Moldova” pentru jurnaliştii şi editorii de la posturile de radio și televiziune care vor reflecta campania electorală.

Seminarul va fi desfășurat în contextul alegerilor locale noi ale primarilor în unele localități din data de 20 mai 2018 și are drept scop asigurarea reflectării echitabile, echilibrate și imparțiale a campaniei electorale, promovarea libertății de exprimare și a pluralismului politic, stabilirea unor norme obligatorii privind aplicarea în practică a acestor principii de către mass-media audiovizuală.

Evenimentul va avea loc pe data de 19 aprilie curent,  la ora 10:00, în sala de conferințe a hotelului Jolly Alon, str. Maria Cibotari nr. 37, municipiul Chișinău.

Serviciul Comunicare și relații cu publicul