MESAJ DE FELICITARE

Vin ,Aprilie 27, 2018 - 12:57

Consiliul Coordonator al Audiovizualului adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine cu ocazia împlinirii a 60 de ani de activitate Postului Public de Televiziune „Moldova 1” – prima televiziune care a pus bazele audiovizualului autohton și jurnalismului de calitate în Republica Moldova.

De-a lungul anilor, „Moldova 1” este și va fi una dintre cele mai importante surse de informare din mass-media audiovizuală din țară, dar și un incontestabil centru de conservare și promovare a istoriei și culturii naționale. Aici se află un patrimoniu inestimabil de fonograme și videograme, care sunt parte din tezaurul neamului nostru.

Angajamentele pe care și le asumă o televiziune în fața telespectatorilor sunt indispensabile unei societăți democratice, în care primează comunicarea, diseminarea informațiilor, a valorilor culturale și educaționale etc. În acest sens, postul public de televiziune rămâne a fi cea mai importantă instituție cu acoperire națională care se raliază cu succes la valorile și standardele instituțiilor media europene.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului apreciază profesionalismul, abnegația, echidistanța și perseverența angajaților IPNA „Teleradio-Moldova” și își exprimă ferma convingere și încredere că radiodifuzorul public are un viitor promițător, va fi și în continuare un formator de opinii echilibrat, credibil și imparțial, care, prin serviciile sale de programe, va asigura protejarea moralității, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, a patrimoniului lingvistic și a valorilor naționale și europene, fapt ce va contribui la valorificarea potențialului cultural al Republicii Moldova.

CCA îi urează postului public de televiziune „Moldova 1”, jurnaliștilor, personalului de creație mult succes, emisiuni interesante, un public numeros și fidel.

La Mulți Ani, „Moldova 1”!

Dragoș VICOL, președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului