A EXPIRAT TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU SUPLINIREA A TREI FUNCŢII DE MEMBRU AL CO AL IPNA COMPANIA „TELERADIO-MOLDOVA"

Mar ,Octombrie 04, 2016 - 08:02

Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă că la 3 octombrie 2016 a expirat termenul de depunere a dosarelor pentru suplinirea a trei funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”.

La concurs s-au înscris 9 persoane: Alexandru Vasilachi, Marcel Drăgan, Veaceslav Vlad, Alexandru Grosu, Larisa Călugăru, Gheorghe Ciobanu, Alexandru Popovici, Ștefan Secăreanu şi Dumitru Crudu.

Desfăşurarea concursului – audierile publice şi selectarea candidaturilor (cîte 2 candidaţi pentru fiecare post vacant) va avea loc în cadrul unei  şedinţe publice a CCA, care, conform prevederilor Regulamentului cu privire la procedura de organizare a concursului pentru suplinirea funcţiei de membru al Consiliului de Observatori al instituţiei publice a audiovizualului, urmează să aibă loc în decurs a cel mult 15 zile de la data limită de prezentare a documentelor.

Este de menţionat că în şedinţa publică a CCA din 13 septembrie 2016, prin Decizia nr. 23/131 (publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova Nr. 306-313 (5739-5746)), Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a anunţat concurs pentru suplinirea a trei funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului, în conformitate cu prevederile Codului Audiovizualului, va selecta 6 candidaţi, pe care îi va înainta Parlamentului Republicii Moldova, urmînd ca Legislativul să confirme în funcţie cei trei membri ai Consiliului de Observatori al IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.

Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul