ȘEDINȚA PUBLICĂ A CONSILIULUI AUDIOVIZUALULUI DIN 29 IANUARIE 2021

Vin ,Ianuarie 29, 2021 - 17:41
Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 29 ianuarie, în ședință publică.
Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a desfășurat bilanțul Concursului repetat pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”.
Astfel, în ședința publică din 11 decembrie 2020, Consiliul Audiovizualului a anunțat repetat, prin Decizia nr. 38/236 (publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova Nr. 344-351 din 18 decembrie 2020), Concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”, în cadrul căruia urmează a fi selectați 3 membri ai Consiliului de Supraveghere, pentru un mandat de 6 ani.
Pe data de 18 ianuarie 2021 a expirat termenul de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”.
La concurs au fost înregistrate 5 dosare de participare. Așadar, au aplicat pentru funcția de membri ai Consiliului de Supraveghere:
1.    Victor Borșevici;
2.    Alexandru Verșinin;
3.    Nicolae Scorpan;
4.    Nae-Simion Pleșca;
5.    Dumitru Roibu.
Urmare a dezbaterilor publice și a rezultatelor votării deschise, Consiliul Audiovizualului a desemnat în calitate de membri ai Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”, pentru un mandat de 6 ani, următoarele persoane: Victor Borșevici, Alexandru Verșinin și Dumitru Roibu.
Informații detaliate găsiți pe audiovizual.md, la Rubrica Decizii curente.
Serviciul Comunicare și relații cu publicul