Ședința publică a CCA din 05.03.2018

Lun ,Martie 05, 2018 - 15:30

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 05 martie 2018, în ședință publică. 

Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a susținut demersul Băncii Naționale a Moldovei și a recomandat posturilor de televiziune aflate sub jurisdicția Republicii Moldova difuzarea, cu titlu gratuit, a spotului privind informarea publicului despre punerea în circulație, ca mijloc de plată, a unei serii de noi monede metalice de 1, 2, 5 și 10 lei, precum și despre descrierea elementelor de siguranță în vederea determinării autenticității monedelor noi emise.

Tot în cadrul ședinței, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a acordat susținere și demersului Consiliului Concurenței, prin recomandarea spre mediatizare, cu titlu gratuit, la posturile de televiziune aflate sub jurisdicția Republicii Moldova a două spoturi informative: despre activitatea autorității și semnalarea neregulilor și cu privire la data de raportare a ajutorului de stat.

Spoturile au fost realizate întru implementarea prevederilor Legii nr. 139 din 15.06.2012 cu privire la ajutorul de stat, conform cărora furnizorii de ajutor de stat urmează să raporteze Consiliului Concurenței toate ajutoarele de stat acordate în perioada anului 2017, până la data de 31 martie 2018.

Serviciul Comunicare și relații cu publicul