Ședința publică a CA din 19.07.2019

Vin ,Iulie 19, 2019 - 13:52
Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 19 iulie 2019, în ședință publică.  
Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a reperfectat licența de emisie eliberată „TV – Comunicații Grup” SRL, fondatoarea postului de televiziune „RTR Moldova”, cu difuzarea serviciului de programe prin satelit, prin includerea în genul de activitate difuzarea serviciului de programe și prin rețelele distribuitorilor de servicii din țară.
Prezentă la ședință, reprezentanta postului TV „RTR Moldova”, Diana Covali, a menționat că diversificarea semnalului de transmisiune a serviciului media audiovizual va spori nivelul serviciilor prestate și va îmbunătăți calitatea acestuia.
Tot în cadrul ședinței, Consiliul Audiovizualului a reperfectat condițiile la autorizația de retransmisiune eliberată „TV REPUBLICA” SRL pentru studioul TV prin cablu „TV Republica”, prin excluderea din aria sa de acoperire a com. Băcioi (mun. Chișinău), și a retras, la solicitarea ÎPC „INTERSERVICII”  SRL, autorizația de retransmisiune eliberată pentru studioul de televiziune „Inter TV” din orașul Ungheni, din motivul imposibilității financiare de a continua activitatea.
Informații detaliate găsiți pe audiovizual.md, la rubrica Decizii curente.
Serviciul Comunicare și relații cu  publicul