COMUNICAT DE PRESĂ

Mie ,August 26, 2020 - 15:45
În adresa Consiliului Audiovizualului a parvenit o felicitare din partea președintei Parlamentului Republicii Moldova, dna Zinaida Greceanâi, în care se menționează:
„Cu ocazia celei de-a 29-a aniversări a Independenței Republicii Moldova Vă adresez sincere felicitări și îmi exprim recunoștința pentru activitatea importantă desfășurată în interesul statului și al cetățenilor țării noastre.
În această zi omagiem votul din 27 august 1991 al celor 280 de deputați care au adoptat Declarația de Independență, acesta oferindu-ne șansa istorică de a ne regăsi identitatea, de a pune bazele statului independent Republica Moldova și de a crea oportunități pentru dezvoltarea țării.
Și acum continuăm să fortificăm statul nostru, prin consolidarea și democratizarea instituțiilor, prin fortificarea drepturilor și libertăților cetățenilor, securității social-economice, prin promovarea unei politici externe care să asigure respectul față de țara noastră pe arena internațională.
Aportul celor care reprezintă oficial instituțiile statului constituie un element cheie pentru dezvoltarea statului de drept și pentru întărirea încrederii cetățeanului față de stat. În acest sens, Vă îndemn să manifestați și în continuare comportament demn de instituția pe care o reprezentați, dând dovadă de integritate profesională și respectând cele mai înalte standarde etice.
Reiterându-mi sincerele felicitări cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, Vă doresc succes în activitate, multă sănătate și fericire personală.
Chișinău, 2020”.
Serviciul Comunicare și relații cu publicul