COMUNICAT DE PRESĂ

Lun ,August 24, 2020 - 16:29
În atenția furnizorilor de servicii media audiovizuale
 
Consiliul Audiovizualului informează că Parlamentul Republicii Moldova, prin Hotărârea nr. 65/2020, a stabilit data de 01 noiembrie 2020 pentru desfăşurarea alegerilor prezidenţiale.
Astfel, în conformitate cu art. 41 alin. (8) din Codul electoral, furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația ca în termen de 5 zile de la începerea perioadei electorale să facă publice condiţiile în care vor oferi spațiu publicitar (inclusiv preţul/minut) şi alte servicii conexe concurenţilor electorali.
În acest sens, furnizorii de servicii media audiovizuale urmează să prezinte, până pe 30 august 2020, Consiliului Audiovizualului, dar şi Comisiei Electorale Centrale informația cu privire la condiţiile în care vor oferi spațiu publicitar (inclusiv preţul/minut) şi alte servicii conexe concurenţilor electorali.
Informaţia va fi publicată atât pe pagina electronică a Consiliului Audiovizualului: www.audiovizual.md, la rubrica Alegeri 2020, cât și a Comisiei Electorale Centrale: www.cec.md, la rubrica Alegeri prezidenţiale 2020.
Serviciu Comunicare și relații cu publicul