COMUNICAT DE PRESĂ

Vin ,Iulie 10, 2020 - 10:00
Campania de admitere la Facultatea Transfrontalieră a Universității „Dunărea de Jos” din Galați va fi promovată gratuit de televiziunile din Republica Moldova
 
În cadrul ședinței publice din 30 iunie, Consiliul Audiovizualului al Republicii Moldova a aprobat mediatizarea, cu titlu gratuit, în serviciile de televiziune ale furnizorilor de servicii media audiovizuale aflați în jurisdicția Republicii Moldova, a campaniei de admitere la Facultatea Transfrontalieră a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Mulțumim, cu această ocazie, Consiliului Audiovizualului pentru receptivitate și pentru sprijinul acordat în transmiterea mesajului Facultății Transfrontaliere în Republica Moldova! Prin intermediul acestui demers sperăm să convingem tinerii să își urmeze visurile, de acasă, asigurându-le gratuitatea studiilor, burse în valoare de 65 EUR la licență și 75 EUR la masterat, precum și diplome recunoscute internațional.
 Ne exprimăm pe această cale bucuria și recunoștința pentru faptul că sprijinul acordat de Consiliul Audiovizualului al Republicii Moldova întărește ideea că granițele pot deveni punți!
Sursa: ugal.ro