Comunicat de presă

Mie ,Aprilie 17, 2019 - 18:03

Președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, a prezentat, pe data de 16 martie, conducerii furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”, noii membri ai Consiliului de Supraveghere selectați în cadrul concursului public pentru ocuparea a 3 funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere, pentru un mandat de 6 ani.

Dragoș Vicol: „Odată cu intrarea în vigoare, începând cu 01 ianuarie 2019, a Codului serviciilor media audiovizuale a fost modificată și procedura de desemnare a membrilor Consiliului de Supraveghere. Astfel, în urma concursului au fost desemnate în calitate de membri ai Consiliului de Supraveghere: Violeta Cojocaru, doctor habilitat și profesor la Universitatea de Stat; Daniela Mițelea, jurnalistă, și Tatiana Munteanu, conferențiar la Universitatea Tehnică. Avem toată certitudinea că prezența noilor membri nu va fi una figurativă, ci pornind de la faptul că au în spate o carieră și o experiență notorie în diverse domenii. Sunt ferm convins că vor impulsiona activitatea furnizorului public național de servicii media audiovizuale”.

Președintele Consiliului de Supraveghere al Companiei „Teleradio-Moldova”, Nicolae Spătaru, și-a manifestat satisfacția că Consiliul de Supraveghere a devenit funcțional: „Sper că noii colegi se vor integra cât mai rapid în activitatea noastră, pentru ca și în continuare furnizorul public să beneficieze de o largă audiență în rândul publicului”.

La rândul său, președinta furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”, Olga Bordeianu, a declarat: „Am un credo cu care merg înainte, totul depinde de echipă, de ea depind rezultatele, de aceea sper și mizez atât pe întreg Consiliul de Supraveghere, cât și pe colegii din Consiliul Audiovizualului”.

 

 Serviciul Comunicare și relații cu publicul