CCA VA ANUNŢA UN NOU CONCURS PENTRU SUPLINIREA UNEI FUNCŢII VACANTE DE MEMBRU AL CO AL IPNA COMPANIA „TELERADIO-MOLDOVA”

Mar ,Septembrie 15, 2015 - 10:36

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 15 septembrie 2015, în şedinţă publică. Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a desfăşurat Concursul de suplinire a unei funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova” – un candidat.

La concurs şi-au depus dosarele 5 persoane: Boris Bechet, Igor Cibotaru, Virgiliu Margineanu, Alina Palii şi Nicolae Spătaru.

Este de menţionat că dl Virgiliu Margineanu nu s-a prezentat la şedinţa Consiliului, iar Igor Cibotaru s-a retras din concurs.

În urma deliberărilor publice şi a votării deschise, nici un candidat nu a acumulat numărul necesar de voturi.

Astfel, luînd în considerare faptul că o funcţie de membru CO a rămas vacantă, Consiliul Coordonator al Audiovizualului, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale, va anunţa un nou concurs pentru suplinirea funcţiei vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova” (1 candidat).

Tot în cadrul şedinţei, la solicitarea Asociaţiei Revistei Timpul şi a Revistei „Timpul” din Iaşi, România, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a acordat suportul la mediatizarea, cu titlu gratuit, la posturile de televiziune şi radio din municipiul Chişinău a Campaniei „Oamenii Timpului”, în perioada 15 septembrie – 01 octombrie 2015. Scopul acestei campanii este identificarea, recunoaşterea şi promovarea personalităţilor de excepţie pentru proiectele pe care le-au realizat în perioada octombrie 2014 – octombrie 2015, în următoarele domenii: Literatură, Arte, Educaţie şi cercetare, Memorie şi istorie, Diplomaţie publică, Jurnalism, Societate civilă, Tinere valori, Sănătate şi Antreprenoriat.

Informaţia completă despre şedinţa publică de astăzi poate fi găsită pe pagina web a Consiliului Coordonator al Audiovizualului, la rubrica Decizii curente.

Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul