CCA SUSŢINE MEDIATIZAREA TÎRGULUI ON-LINE „LOCURI DE MUNCĂ ÎN DOMENIUL COMERŢULUI”

Joi ,Septembrie 17, 2015 - 10:06

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 17 septembrie 2015, în şedinţă publică. Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a acordat suportul la mediatizarea, cu titlu gratuit, la posturile de televiziune şi radio aflate sub jurisdicţia Republicii Moldova a spotului social audio/video al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din cadrul Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei privind promovarea Tîrgului on-line „Locuri de muncă în domeniul comerţului”, în perioada 17-28 septembrie 2015.

Acţiunea urmăreşte obiective de importanţă socială, iar persoanele în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea, de pe această platformă on-line, de a aplica direct pentru ofertele vacante propuse de angajatorii care solicită forţă de muncă.

Tot în cadrul şedinţei, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a acordat avizul pentru proiectul de Lege cu privire la modificarea şi completarea unor acte legislative. Iniţiativa legislativă vine în scopul realizării prevederilor Programului Naţional privind controlul alcoolului pentru anii 2012-2020.

Proiectul înaintat propune transpunerea unor prevederi ale Recomandării 2001/458/EC din 05.06.2001 cu privire la consumul de alcool de către persoanele tinere, în special copii şi adolescenţi, care recomandă limitarea sau interzicerea proiectării sau promovării producţiei alcoolice pentru a avea efect asupra grupurilor ţintă – copii şi adolescenţi.

Informaţia completă despre şedinţa publică de astăzi poate fi găsită pe pagina web a Consiliului Coordonator al Audiovizualului, la rubrica Decizii curente.

Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul