CCA: S-A ÎNCHEIAT CONCURSUL PENTRU FUNCŢIILE VACANTE DE MEMBRU AL CO AL IPNA CCOMPANIA „TELERADIO-MOLDOVA”

Joi ,Noiembrie 05, 2015 - 16:21

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 05 noiembrie 2015, în şedinţă publică. Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a desfăşurat Concursul de suplinire a unei funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”.

La concurs şi-au depus dosarele 3 persoane: Boris Bechet, Alina Palii şi Nicolae Spătaru.

În urma deliberărilor publice și a votării deschise, membrii CCA i-au acordat vot de susţinere dlui Nicolae Spătaru.

Este de menționat că în cadrul ședințelor din 28 aprilie și 20 iulie 2015, CCA a selectat alți trei candidați pentru suplinirea funcţiilor vacante de membru CO: Vitalie Tabunşcic, Arhip Cibotaru și Marina Țurcan.

Astfel, în conformitate cu prevederile Codului Audiovizualului, Consiliul Coordonator al Audiovizualului va înainta Parlamentului Republicii Moldova 4 candidaţi, urmînd ca în Legislativ să fie aleşi cei doi noi membri ai Consiliului de Observatori al IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, CCA a eliberat autorizaţie de retransmisie întreprinderii „TV Carp” S.R.L., pentru studioul de televiziune „TV CARP” din s. Cărpineni (r-nul Hînceşti), s. Măgdăceşti şi Porumbeni (r-nul Criuleni), pentru următorul termen de activitate.

Serviciul Comunicare și relații cu publicul