CCA A PRELUNGIT DE DREPT MAI MULTE LICENŢE DE EMISIE

Mie ,Aprilie 29, 2015 - 14:14

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 29 aprilie, în şedinţă publică.

Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a prelungit de drept licenţele de emisie ale mai multor radiodifuzori: “Studio-L” S.R.L. pentru postul de televiziune “Studio-L”, al cărui serviciu de programe urmează a fi difuzat pe canalul TV 35 – Căuşeni;  “Pro Media” S.R.L. pentru postul de televiziune “MEDIA TV” şi postul de radio “Radio Media”, ale căror servicii de programe urmează a fi difuzate pe canalul TV 43 – Cimişlia şi, respectiv, 104,4 MHz – Cimişlia; şi “LV-TOPAL” S.R.L. pentru postul de televiziune “BAS TV”, al cărui serviciu de programe urmează a fi difuzat pe canalul TV 26 – Basarabeasca.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului a fost inclusă şi chestiunea privind examinarea şi aprobarea Declaraţiilor privind reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale din 14 iunie 2015 de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova, în conformitate cu prevederile pct. 11 din Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale  de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova, aprobat prin Hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 3266 din 17 aprilie 2015. Luînd în considerare faptul că membrii CCA au constatat că există suspiciuni că unele posturi TV au prezentat costuri exagerate pentru difuzarea publicităţii electorale, chestiunea respectivă a fost amînată pentru o altă şedinţă a Consiliului.

Informaţia completă despre şedinţa publică de astăzi poate fi găsită pe pagina web a Consiliului Coordonator al Audiovizualului, la rubrica Decizii curente.

Serviciul comunicare şi relaţii cu publicul