CCA A ELIBERAT LICENŢE DE EMISIE PENTRU DOUĂ POSTURI DE TELEVIZIUNE

Joi ,Aprilie 23, 2015 - 10:59

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 23 aprilie, în şedinţă publică.

Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a eliberat două licenţe de emisie pentru posturile de televiziune „Impuls TV” şi „ITV”, care vor fi retransmise prin reţelele de cablu din ţară.

Postul „Impuls TV” din Şoldăneşti îşi propune să asigure populaţia din teritoriu cu informaţie veridică despre evenimentele  de ordin local, republican şi internaţional şi de a le oferi telespectatorilor posibilitatea de a participa activ la procesele vieţii obşteşti, sociale şi culturale.

Cel de-al doilea post de televiziune – „ITV” (mun. Chişinău), va pune la dispoziţia telespectatorilor emisiuni ştiinţifico-populare, muzicale, sportive, filme artistice şi seriale etc.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului a aprobat, cu unanimitate de voturi, Raportul cu privire la activitatea Consiliului Coordonator al Audiovizualului în trimestrul I al anului 2015. Acesta va fi publicat pe pagina web a instituţiei.

În discuţie au fost puse şi o serie de alte chestiuni ce ţin de activitatea radiodifuzorilor şi distribuitorilor de servicii, informaţii detaliate găsiţi pe pagina electronică a CCA, la rubrica Decizii curente.

Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul