CCA A APROBAT RECOMANDĂRILE PRIVIND MECANISMUL TRECERII RADIODIFUZORILOR DE LA TELEVIZIUNEA ANALOGICĂ TERESTRĂ LA CEA DIGITALĂ

Joi ,Martie 10, 2016 - 11:42

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 10 martie 2016, în şedinţă publică.

Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a aprobat recomandările privind mecanismul trecerii radiodifuzorilor de la regimul de televiziune analogică terestră la cel de televiziune digitală terestră. Recomandările vor fi publicate pe site-ul CCA, la Rubrica Digitalizarea.

Tot în cadrul şedinţei, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a examinat executarea Deciziei nr. 43/215 din 23 decembrie 2015 cu privire la activitatea posturilor de televiziune „A.Film”, „OTV” şi „Stil TV”. CCA a acordat timp, pînă la 14 martie 2016, „A. Video-Content” S.R.L., fondatoarea postului de televiziune cu emisie prin satelit „A. Film”, pentru a relua difuzarea serviciului de programe pentru care i-a fost acordată licenţă, iar „SHOW-STIL” S.R.L., fondatoarea postului de televiziune „Stil TV”, şi S.C. „Status Marketing” S.R.L., fondatoarea postului de televiziune „OTV”, au fost sancţionate cu amendă minimă pentru că mai bine de un an de la data eliberării licenţei de emisie nu au început difuzarea serviciului de programe.

Informaţia completă despre şedinţa publică de astăzi poate fi găsită pe pagina web a Consiliului Coordonator al Audiovizualului, la rubrica Decizii curente.

Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul