Serviciul de presă

 • 25 Februarie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 25 februarie, în ședință publică extraordinară.
  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale, în contextul asigurării securității informaționale și ținând cont de prevederile Codului serviciilor media audiovizuale, a recomandat furnizorilor de servicii media audiovizuale, în perioada stării de urgență, să respecte prevederile art. 22 din CSMA, conform cărora:
 • 25 Februarie
  Consiliul Audiovizualului se întrunește astăzi, 25 februarie 2022, ora 16.00, în ședință publică extraordinară.
  Serviciul Comunicare și relații cu publicul
 • 25 Februarie
  Consiliul Audiovizualului anunță că ședința publică extraordinară, preconizată pentru astăzi, 25 februarie 2022, ora 10.00, se amână pentru o dată ulterioară, fapt despre care instituția va informa opinia publică printr-un comunicat de presă.
  Serviciul Comunicare și relații cu publicul
 • 23 Februarie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 23 februarie, în ședință publică.
  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a examinat 4 sesizări ale AO „Centrul pentru Jurnalism Independent”, referitor la:
   
 • 23 Februarie
  Consiliul Audiovizualului inițiază consultări publice asupra proiectului de decizie referitor la clasificarea furnizorilor de servicii media audiovizuale
  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale inițiază din 23 februarie 2022 consultări publice pentru aprobarea proiectului de decizie referitor la clasificarea furnizorilor de servicii media audiovizuale (în anexă).
 • 23 Februarie
  Consiliul Audiovizualului, în cadrul ședinței din 23 februarie 2022, a aprobat Lista serviciilor media audiovizuale „must carry”.
 • 23 Februarie
  Consiliul Audiovizualului a extins perioada de monitorizare a posturilor de televiziune Moldova 1, Prime, Jurnal TV, NTV Moldova și Primul în Moldova, în contextul escaladării crizei de securitate din regiune
 • 17 Februarie
  Consiliul Audiovizualului inițiază consultări publice privind Regulile de conduită profesională pentru asigurarea informării corecte
  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale inițiază consultări publice asupra Regulilor de conduită profesională pentru asigurarea informării corecte (art. 13, CSMA).
 • 16 Februarie
  Consiliul Audiovizualului a aprobat Lista serviciilor media audiovizuale libere la retransmisiune în cadrul ședinței din 16 februarie 2022.
 • 16 Februarie
  CA va monitoriza posturile Moldova 1, Prime, Jurnal TV, NTV Moldova și Primul în Moldova în contextul crizei de securitate din regiune
  În cadrul ședinței din 16 februarie 2022, membrul Consiliului Audiovizualului, Ruslan Mihalevschi, a declarat că, în ultima perioadă, unul dintre cele mai importante subiecte mediatizate de furnizorii de servicii media audiovizuale rămâne a fi potențialului conflict militar din Ucraina.