Serviciul de presă

 • 26 Aprilie

  Consiliul Audiovizualului Vă felicită cu ocazia Sfintei Sărbători a Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos și Vă urează sănătate, succes și perseverență în activitatea profesională.

  Sfintele Paști este una dintre cele mai luminoase sărbători a creștinătății și un moment sublim, pe care îl așteptăm cu o imensă bucurie în suflet împreună cu cei dragi.

 • 25 Aprilie

  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 25 aprilie 2019, în ședință publică.

 • 18 Aprilie

  Președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, și Artur Cozma, membru CA, au participat, pe data de 17 aprilie 2019, la lansarea cărții «В скорбные дни. Кишинёвский погром 1903 года» de Moisei Borisovici Sluțkii, a doua ediție, prima ediție a văzut lumina tiparului din anul 1930. Evenimentul a fost organizat de Comunitatea Evreiască din Republica Moldova.

 • 17 Aprilie

  Președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, împreună cu Dorina Curnic, Lidia Viziru și Tatiana Buraga, membre CA, Lilia Guțu, șef Direcția Generală Licențiere, Autorizare și Monitorizare, și Vitalie Bujniță, șef Direcția Control și digitalizare, a avut astăzi, 17 aprilie 2019, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong, însoțit de Li Baoxing, secretarul III al Ambasadei.

 • 17 Aprilie

  Președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, a prezentat, pe data de 16 martie, conducerii furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”, noii membri ai Consiliului de Supraveghere selectați în cadrul concursului public pentru ocuparea a 3 funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere, pentru un mandat de 6 ani.

 • 10 Aprilie

  Președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, împreună cu Lidia Viziru, membru CA, și Lilia Guțu, șef Direcția Generală Licențiere, Autorizare și Monitorizare, a avut, pe data de 09 aprilie 2019, o întrevedere cu Christophe Kamp, directorul Oficiului Înaltului Comisar pentru Minoritățile Naționale, Anton Thomsen, consilier politic în cadrul HCNM, Sarah Stephan, coordonator de proiecte în cadrul Oficiului Înaltului Comisar pentru Minoritățile Naționale, și Sergiu Conovalu, coordonator național de programe.

 • 9 Aprilie

  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 09 aprilie 2019, în ședință publică.  

 • 3 Aprilie

  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 03 aprilie 2019, în ședință publică.  

 • 3 Aprilie

  Președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, împreună cu Lidia Viziru, membru CA, și Lilia Guțu, șef Direcția Generală Licențiere, Autorizare și Monitorizare, a avut, la solicitarea acestuia, pe data de 02 aprilie 2019, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețsov, însoțit de A. Loșakov, secretar de presă, A. Vedeaikin, Secția protocol, și V. Stețko, fondatoare TV „Comunicații Grup” SRL.