Serviciul de presă

 • 29 Ianuarie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului, în contextul noilor modificări la Codul audiovizualului cu privire la contracararea propagandei străine pe teritoriul țării noastre, le reamintește radiodifuzorilor și distribuitorilor de servicii audiovizuale aflați sub jurisdicția Republicii Moldova că au obligația să-și racordeze serviciile de programe audiovizuale și ofertele serviciilor de programe retransmise în concordanță cu noile norme audiovizuale. Astfel, art. I pct. 3 din Legea nr.

 • 27 Ianuarie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit,pe data de26 ianuarie 2018, în ședință publică. 

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a examinat sesizarea dlui Constantin Nunu, prin care informează Consiliul că postul de televiziune „Accent TV”, în titlul știrilor, a utilizat denumirea „Кишинев” în loc de „Кишинэу”.

 • 23 Ianuarie

  În perioada 17-19 ianuarie curent, la invitația Consiliului Suprem al Radio și Televiziunii din Republica Turcia (RTÜK), delegația Consiliului Coordonator al Audiovizualului al Republicii Moldova, condusă de președintele Dragoș Vicol, a efectuat o vizită de studiu în or. Ankara.

 • 15 Ianuarie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 15 ianuarie 2018, în ședință publică extraordinară. 

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a aprobat, în contextul noilor modificări la Codul audiovizualului, acte normative ce vor contribui semnificativ la contracararea propagandei străine pe teritoriul țării noastre.

 • 12 Ianuarie

  Consiliului Coordonator al Audiovizualului informează radiodifuzorii și distribuitorii de servicii aflați sub jurisdicția Republicii Moldova că astăzi, 12 ianuarie 2018, a fost publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova (nr. 7-17) Legea pentru modificarea și completarea Codului audiovizualului, promulgată, pe data de 10 ianuarie 2018, de președintele interimar al Republicii Moldova, Andrian Candu.

  Astfel, LEGEA cu privire la completarea Codului audiovizualului al Republicii Moldova nr. 260/2006 prevede:

 • 11 Ianuarie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 11 ianuarie 2018, în ședință publică. 

 • 11 Ianuarie

  CONCURS

  (M.O. nr. 1-6 din 05 ianuarie 2018)

   Prin DECIZIA nr. 29/217 din 30 noiembrie 2017 Cu privire la anunțarea concursului pentru utilizarea frecvențelor radio disponibile 

 • 11 Ianuarie

  CONCURS

  (M.O. nr. 1-6 din 05 ianuarie 2018)

  I . Prin DECIZIA nr. 29/216 din 30 noiembrie 2017 Cu privire la anunțarea concursului

 • 4 Ianuarie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului, preocupat de a oferi accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități la informație prin intermediul mijloacelor de comunicare audiovizuale, reamintește radiodifuzorilor aflați sub jurisdicția Republicii Moldova că din 1 ianuarie 2018 au intrat în vigoare prevederile  pct. 10 din Decizia nr.