Serviciul de presă

 • 27 Ianuarie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 27 ianuarie 2017, într-o nouă şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a aprobat, cu unanimitate de voturi, Raportul cu privire la activitatea Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova în anul 2016. Raportul va fi remis Parlamentului şi va fi publicat pe pagina electronică a instituţiei.

 • 27 Ianuarie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 27 ianuarie 2017, în şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a decis monitorizarea serviciilor de programe la capitolul respectării producției propriei și autohtonă cu caracter informativ și analitic în limba română (art. 11 alin. (3) din Codul audiovizualului) difuzată de posturile de televiziune „Moldova-1”, „Publika TV”, „Canal 3”, „TV 7”, „Prime”, „CTC Mega”, „Euro TV”, „Realitatea TV”, „N4”, „TVC 21”, „Accent TV”, „ITV”, „NTV Moldova”, „Noroc”, „RTR Moldova” și „Ren Moldova”, pentru o perioadă de 7 zile fiecare.

 • 19 Ianuarie

  Precizările CCA referitoare la situația „Jurnal TV”

  În contextul ultimelor evenimente legate de activitatea postului „Jurnal TV” și a declarațiilor pe marginea acestui subiect, Consiliul Coordonator al Audiovizualului, în calitatea sa de garant al interesului public în domeniul audiovizualului, vine cu următoarele precizări.