Serviciul de presă

 • 29 Septembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 29 septembrie 2015, în şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a anunţat un nou Concurs pentru suplinirea unei funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”, în cadrul căruia urmează a fi selectat un candidat.

 • 17 Septembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 17 septembrie 2015, în şedinţă publică. Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a acordat suportul la mediatizarea, cu titlu gratuit, la posturile de televiziune şi radio aflate sub jurisdicţia Republicii Moldova a spotului social audio/video al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din cadrul Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei privind promovarea Tîrgului on-line „Locuri de muncă în domeniul comerţului”, în perioada 17-28 septembrie 2015.

 • 15 Septembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 15 septembrie 2015, în şedinţă publică. Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a desfăşurat Concursul de suplinire a unei funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova” – un candidat.

  La concurs şi-au depus dosarele 5 persoane: Boris Bechet, Igor Cibotaru, Virgiliu Margineanu, Alina Palii şi Nicolae Spătaru.

 • 9 Septembrie

  În legătură cu informaţiile apărute în mass-media că la data de 06 septembrie 2015, unii distribuitori de servicii ar fi sistat retransmisia postului de televiziune „Jurnal TV” din oferta de programe în mai multe regiuni ale Republicii Moldova, Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a autosesizat pe marginea acestui caz şi a solicitat poziţia respectivilor distribuitori de servicii.

 • 2 Septembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă că la 02 septembrie 2015 a expirat termenul de depunere a dosarelor pentru suplinirea unei funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”.

  La concurs s-au înscris 5 candidaţi: BECHET Boris, CIBOTARU Igor, MARGINEANU Virgiliu, PALII Alina şi SPĂTARU Nicolae.