Serviciul de presă

 • 23 Decembrie

  Întrunit astăzi, 23 decembrie, în şedinţă publică, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a  examinat Raportul de monitorizare a buletinelor de ştiri la capitolul respectării drepturilor copiilor în conformitate cu legislaţia în vigoare.

  Membrul CCA, Mariana Onceanu-Hadârcă, a prezentat raportul de monitorizare a respectării drepturilor copiilor în conformitate cu legislaţia în vigoare în buletinele de ştiri ale posturilor de televiziune Moldova-1, Prime, PRO TV Chişinău, TV 7, Publika TV şi Jurnal TV. Campania de monitorizare s-a derulat în cadrul unui proiect de colaborare cu Asociaţia Presei Independente şi UNICEF în vederea evaluării respectării drepturilor copilului şi aplicării normelor legale în domeniul audiovizual.

 • 16 Decembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) şi Asociaţia Presei Independente (API) vă invită la masa rotundă „Respectarea drepturilor copiilor în buletinele de ştiri ale instituţiilor mass-media audiovizuale”. La eveniment sunt invitaţi editorii instituţiilor mass-media, jurnalişti, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, deputaţi în Parlament, membrii CCA, membrii Consiliului de Presă, alte persoane interesate.

  În cadrul mesei rotunde va fi prezentat şi dezbătut raportul final de monitorizare a respectării drepturilor copiilor în conformitate cu legislaţia în vigoare în buletinele de ştiri ale posturilor de televiziune Moldova 1, Prime TV, PRO TV Chişinău, TV 7, Publika TV şi Jurnal TV.

 • 12 Decembrie

  CCA a examinat rapoartele privind respectarea Regulamentului de reflectare a campaniei electorale la alegerile parlamentare, pentru perioada 23-30 noiembrie, şi general, pentru 20 octombrie – 30 noiembrie.

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 12 decembrie, în şedinţă publică.