Serviciul de presă

 • 24 Noiembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului propune spre dezbatere publică Proiectul de modificare a Codului de conduită al radiodifuzorilor, Decizia CCA nr. 127, din 26.12.2007, publicat la 01.02.2008 în Monitorul Oficial nr. 21-24, în vederea completării acestuia cu dispoziţii referitor la promovarea şi asigurarea egalităţii de şanse a femeilor şi bărbaţilor în domeniul audiovizualului.

 • 13 Noiembrie

  În perioada 10-11 noiembrie, la Nouakchot, Mauritania, şi-a desfăşurat lucrările cea de-a XVI-a Adunare Plenară a Reţelei Mediteraneene a Autorităţilor de Reglementare (MNRA). În cadrul adunării, cu votul unanim al reprezentanţilor autorităţilor regulatorii ale MNRA, CCA a fost ales membru cu drepturi depline al reţelei.

 • 7 Noiembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 7 noiembrie, în şedinţă publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul audiovizual a  examinat Raportul privind respectarea Regulamentului de reflectare a campaniei electorale la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 în mijloacele de informare în masă din Republica Moldova în cadrul principalelor buletine informative ale posturilor de televiziune „Moldova 1”, „Prime”, „Publika TV”, ”Canal 3”, „Canal 2”, ”N 4”, „TV 7”, „PRO TV CHIŞINĂU”,  „Jurnal TV”, ”Accent TV”, ”Euro TV”, ”RTR Moldova”, ”Ren Moldova”, pentru perioada 20-29 octombrie  şi a sesizărilor privind reflectarea campaniei electorale, întocmit de Direcţia Monitorizare TV/Radio.