Serviciul de presă

 • 31 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului şi Consiliul Europei organizează vineri, 4 noiembrie 2011 o masă rotundă cu genericul "Respectarea prevederilor Codului Audiovizualului. Perspective de dezvoltare a domeniului audiovizual". Evenimentul va avea loc în sala de conferinţea  Hotelului "Altin Palace", str. Lenin nr. 204 E, or. Comrat  între orele 09:30 şi 16:30.

 • 31 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului şi Consiliul Europei organizează vineri, 28 octombrie 2011 o masă rotundă cu genericul “Respectarea prevederilor Codului Audiovizualului. Perspective de dezvoltare a domeniului audiovizual”.

 • 31 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante.

  şef Serviciul juridic şi respectarea legislaţiei

  specialist principal Direcţia resurse umane relaţii cu publicul şi mass media

   

  Contacte: telefon: 22-41-42, e-mail: office@cca.md

   

 • 25 Octombrie

   În cadrul şedinţei publice a Consiliului Coordonator al Audiovizualului din 24 octombrie 2011 au fost examinate rezultatele controlului, efectuat în perioada 04-07 octombrie  curent, cu privire la modul de executare a prevederilor legislaţiei în vigoare şi a condiţiilor la autorizaţiile de retransmisie şi licenţele de emisie. În rezultatul controlului a 40 de distribuitori de servicii, au fost constatate derogări de la prevederile legislaţiei în vigoare la 30 dintre aceştia.

 • 20 Octombrie

   

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului şi Consiliul Europei organizează vineri, 21 octombrie 2011 o masă rotundă cu genericul “Respectarea prevederilor Codului Audiovizualului. Perspective de dezvoltare a domeniului audiovizual”. Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Hotelului „Europa” (str. V. Lupu, nr. 16, mun. Chişinău) între orele 09:30 şi 16:30.

  La masa rotundă sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai Consiliului Europei, Comisiei Parlamentare de profil, radiodifuzori şi distribuitori de servicii.

 • 18 Octombrie

   

  În urma autosesizării, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a examinat în cadrul şedinţei publice din 18 octombrie curent, problema sistării buletinului de ştiri „Mesager” în limba rusă de la ora 19.00 din serviciul de programe a postului public de televiziune „Moldova 1”.