Serviciul de presă

 • 13 Aprilie
  În cadrul şedinţei publice a Consiliului Coordonator al Audiovizualului din 13 aprilie curent, în urma examinării rezultatelor monitorizării serviciilor de programe, CCA a avertizat public posturile de radio "Pro FM Chişinău", "Fresh FM", "Radio 7" şi "Publika FM" pentru derogări de la prevederile Codului audiovizualului.
 • 11 Aprilie
  În şedinţa de vineri, 8 aprilie 2011, Comisia Electorală Centrală a aprobat Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale din 5 iunie 2011 în mijloacele de informare în masă din Republica Moldova.
 • 11 Aprilie
  I. Dispoziţii generale 1. Prezentul Regulament stabileşte modul de reflectare a campaniei electorale la alegerile locale generale din 5 iunie 2011 (în continuare – alegeri locale generale) în mijloacele de informare în masă din Republica Moldova şi are drept scop asigurarea reflectării echitabile, echilibrate şi imparţiale a campaniei electorale în cadrul alegerilor locale generale de către instituţiile mass-media, promovarea libertăţii de exprimare şi pluralismului politic, stabilirea unor norme obligatorii pentru aplicarea acestor principii de către mass-media, pe de o parte, şi concurenţii electorali, pe de altă parte.
 • 7 Aprilie
  I. Dispoziţii generale 1. Prezenta Concepţie stabileşte modul de reflectare a campaniei electorale la alegerile locale generale din 5 iunie 2011 (în continuare – alegeri locale generale) de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova şi are drept scop asigurarea reflectării echitabile, echilibrate şi imparţiale a campaniei electorale la alegerile locale generale de către instituţiile audiovizualului, promovarea libertăţii de exprimare şi pluralismului politic, stabilirea unor norme obligatorii privind aplicarea în practică a acestor principii de către instituţiile audiovizualului, pe de o parte, şi concurenţi electorali, pe de altă parte. 2. Instituţiile audiovizualului aflate sub jurisdicţia Republicii Moldova...
 • 4 Aprilie
  În conformitate cu prevederile art. 64 prim (4) al Codului electoral, Consiliul Coordonator al Audiovizualului face publică lista radiodifuzorilor cu acoperire locală şi regională.