Serviciul de presă

 • 30 Decembrie

  Stimaţi colegi, radiodifuzori, distribuitori de servicii, parteneri de dezvoltare, profesioniști  care  activați în domeniul audiovizualului!

  Cu prilejul Anului Nou, și în preajma uneia dintre cele mai mari și frumoase sărbători ale creştinătăţii, Naşterea Domnului, Vă dorim Domniilor Voastre, cât şi tuturor celor care Vă sunt dragi şi apropiaţi, multă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor dorinţelor.

 • 28 Decembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 28 decembrie 2017, în ședință publică. 

 • 20 Decembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 19 decembrie 2017, în ședință publică. 

 • 19 Decembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului, întru realizarea acțiunilor trasate în Planul național de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru anii 2017-2019 și pentru promovarea unui dialog deschis și a unui parteneriat de cooperare în problema formării jurnaliștilor și a profesioniștilor în domeniul mass-media, a desfășurat, pe data de 15 decembrie 2017, un seminar de instruire pentru jurnaliștii și editorii de la instituțiile mediatice audiovizuale cu genericul

 • 14 Decembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 14 decembrie 2017, în ședință publică. 

 • 13 Decembrie
 • 11 Decembrie

  Întru realizarea acţiunilor trasate în Planul naţional de acţiuni pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru anii 2017-2019 și pentru promovarea unui dialog deschis și a unui parteneriat de cooperare în problema formării jurnaliștilor și a profesioniștilor în domeniul mass-media,

 • 9 Decembrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului, prin Decizia nr. 31/226 din 01.12.2017 (publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 429-433 din 08.12.2017), anunță un nou Concurs de selectare a proiectelor de emisiuni care abordează subiecte și probleme de interes public, a căror producere va fi susținută financiar din sursele Fondului de susținere a radiodifuzorilor, pentru anul 2017.

 • 8 Decembrie

  TÂRGUL DE CRĂCIUN, ORGANIZAT DE GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA

  În acest an, de sărbători toate străzile capitalei duc spre 31 August 1989

 • 8 Decembrie

  Parlamentul Republicii Moldova, în ședința plenară din 07 decembrie 2017, a numit trei noi membri ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului: Dorina Curnic,  Tatiana Buraga şi Veronica Cojocaru.

  Noii membri ai CCA îi înlocuiesc pe Dinu Ciocan, Mariana Onceanu-Hadârcă şi Nicolae Damaschin, ale căror mandate au expirat în luna mai 2017.

  Serviciul Comunicare și relații cu publicul