Serviciul de presă

 • 31 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs pentru utilizarea canalului TV:

  I . Prin DECIZIA CCA nr. 139 din 7 octombrie 2014 cu privire la anunţarea concursului pentru utilizarea canalului TV 38 – Vădeni (M.O. din 31.10.2014), în temeiul art. 15 din Regulamentul cu privire la procedura şi condiţiile de eliberare a licenţelor de emisie şi a autorizaţiilor de retransmisie, care prevede expres: „După expirarea termenului de valabilitate a licenţelor, frecvenţele radio şi canalele TV disponibilizate se anunţă la concurs”,  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concursul pentru utilizarea canalului TV cu următorii parametri:

 • 24 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs  pentru utilizarea canalului TV şi a  frecvenţei radio:

  I . Prin DECIZIA CCA nr. 133 din 19 septembrie 2014, cu privire la cererile de prelungire de drept a licenţelor de emisie (M.O. din 17.10.2014), în temeiul  art. 26 din Regulamentul cu privire la procedura şi condiţiile de eliberare a licenţelor de emisie şi a autorizaţiilor de retransmisie, Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concursul pentru utilizarea canalului TV şi a frecvenţei radio cu următorii parametri:

 • 17 Octombrie

  Președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dinu Ciocan, invită astăzi, 17 octombrie, la ora. 14.00, reprezentanții mass-media la un briefing cu tema: ”Monitorizarea mass-media audiovizuală în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014”.

 • 7 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 7 octombrie, în cadrul unei noi şedinţe publice.

  Pe ordinea de zi a fost inclusă chestiunea privind examinarea și aprobarea Declarațiilor cu privire la reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova,  în conformitate cu prevederile pct. 10 din Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova, aprobat prin Hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 2680 din 30 septembrie 2014.  

 • 1 Octombrie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului informează radiodifuzorii aflaţi sub jurisdicţia Republicii Moldova că, în conformitate cu Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 de către instituţiile audiovizualului din Republica Moldova, fiecare radiodifuzor care va reflecta campania electorală urmează să depună la Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA), pînă la 6 octombrie 2014, o declaraţie privind politica editorială pentru campania electorală. Declaraţiile vor conţine: