Serviciul de presă

 • 24 Decembrie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit, pe data de 23 decembrie 2021, în ședință publică.
 • 22 Decembrie
 • 21 Decembrie
  Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Moldova a prezentat azi recomandările Raportului alternativ privind implementarea Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități. 
 • 20 Decembrie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 20 decembrie 2021, în ședință publică.
  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a reperfectat licența de emisie a furnizorului de servicii media Fundația Creștină de Caritate „Micul Samaritean”, fondatoarea postului de radio „Micul Samaritean”, prin excluderea din genul de activitate a frecvenței radio 69,44 MHz – Chișinău.
 • 16 Decembrie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 16 decembrie 2021, ora 11:00, în ședință publică.
  Noua componență a membrilor a ales președintele și vicepreședintele Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova.
  Astfel, cu majoritatea voturilor, în funcția de președintă a Consiliului Audiovizualului a fost aleasă Liliana Vițu, iar în cea de vicepreședintă –dna Ana Gonța.
 • 9 Decembrie
  Consiliul Audiovizualului se întrunește, pe data de 16 decembrie 2021, ora 11:00, în ședință publică, în cadrul căreia va fi aleasă conducerea autorității de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale.
  Astfel, noua componență a membrilor va alege președintele și vicepreședintele Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova.
  Ședința publică va putea fi urmărită pe platforma Privesc.eu.
 • 6 Decembrie
  Parlamentul Republicii Moldova, în ședința din 03 decembrie 2021, a desemnat noua componență a Consiliului Audiovizualului.
  Astfel, Ruslan Mihalevschi, Liliana Vițu-Eșanu, Larisa Turea, Orest Dabija, Tatiana Crestenco, Ana Gonța și Eugeniu Rîbca sunt noii membri ai Consiliului Audiovizualului, desemnați pentru un mandat de șase ani.