Serviciul de presă

 • 25 Februarie
  În ultimul timp, Consiliul Audiovizualului este ținta unor atacuri concertate, inclusiv cu utilizarea unor metode de manipulare a opiniei publice, bazate pe informații false, calomnioase. Autoritatea de reglementare este acuzată de favoritism, de protecționism politic și de instaurarea cenzurii. Cu regret, aceste acuzații vin din partea unor furnizori de servicii media cu care Consiliul Audiovizualului încearcă să construiască un dialog civilizat în vederea respectării legislației audiovizuale.
 • 25 Februarie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit, pe data de 24 februarie, în ședință publică.
 • 16 Februarie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 16 februarie, în ședință publică.
 • 16 Februarie
  La data de 12 februarie 2021, prin intermediu platformei Zoom, președinta Consiliului Audiovizualului, Ala Ursu-Antoci, împreună cu membra Tatiana Buraga, și Ecaterina Iosob, Serviciul relații externe și integrării europene, a avut o întrevedere cu Camille Massey, șefa de echipă a companiei contractate de Comisia Europeană privind evaluarea obiectivelor realizate în cadrul cooperării Uniunii Europene cu Republica Moldova pe perioada anilor 2014-2020.
 • 9 Februarie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 09 februarie, în ședință publică.
 • 8 Februarie
  Președinta Consiliului Audiovizualului, Ala Ursu-Antoci, pe data de 04 februarie 2021, a avut o întrevedere cu ambasadoarea Suediei în Republica Moldova, Excelența Sa Anna Lyberg. Discuția s-a axat pe dezvoltarea sectorului audiovizual și cooperarea în domeniul drepturilor omului, inclusiv dreptul la libertatea de exprimare.
 • 4 Februarie
  Consiliul Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 04 februarie, în ședință publică.