Mon ,November 04, 2013 - 14:23

CCA va semna un acord de colaborare cu Autoritatea de Radio şi Televiziune din Cipru

Astăzi la Chişinău va sosi o delegaţie oficială din Republica Cipru reprezentată de domnul Andreas PETRIDES, Preşedinte executiv al Autorităţii de Radio şi Televiziune din Cipru, şi doamna Iphigenia MICHAELIDES, şef Relaţii Externe a Autorităţii de Radio şi Televiziune din Cipru, pentru a semna un acord de colaborare cu CCA.

Astfel, mîine, 5 noiembrie 2013, în incinta Consiliului Coordonator al Audiovizualului, ora 12:00, dnii Andreas PETRIDES, Preşedinte executiv al Autorităţii de Radio şi Televiziune din Cipru, şi Marian Pocaznoi, preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, vor semna un Acord de cooperare în domeniul audiovizualului.

Acordul va încuraja relațiile de cooperare între Consiliul Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova şi Autoritatea de Radio şi Televiziune din Republica Cipru, va sprijini schimbul reciproc de informaţii și bune practici dintre autoritățile de reglementare și va realiza activităţi comune pentru a spori calitatea serviciilor audiovizuale şi racordarea acestora la standardele europene.

Serviciul comunicare şi relaţii cu publicul

4 noiembrie 2013